Naslovna arrow Primorsko-Goranska arrow Rijeka arrow www.oglasnik-vozila.com

Tužibabu prenosi:

  • Radio Plus 92,7 FM (Osijek)
    Svakog četvrtka u 11 sati.
  • (ako ste radio postaja i želite s nama surađivati,
    javite nam se na email)

Ako se ne želite tužiti, HVALITE SE!  

Edusex.org je ponosni sponzor ove stranice
Seksualna edukacija logo

bh65x40    sr65x40

Za korisnike






Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

www.oglasnik-vozila.com PDF Ispis E-mail
Primorsko-Goranska - Rijeka
spade   
Subota, 02 Kolovoz 2008

www,oglasnik-vozila.com prima oglase ali nije moguce skinuti preko kontakta bilo koji oglas...

znaci neciji broj mobitela bude na toj stranici i vise ga nije moguce skinuti pa kakva je to internet stranica..

nadalje na toj stranici nema ni firme ni pravog kontakta ni broj telefona..

prava fantomska stranica.......

 

zasto se uopce dozvoljava da takve stranice postoje ? ? ?

Komentari (8)Add Comment
...
napisao Korry, Kolovoz 03, 2008
Kakva je to internet stranica? Pa besplatna, naravno. Lijepo u dijelu 'O stranici' pise: 'Ova stranica još nije napravljena. Hvala na razumijevanju!' :))
Nemoj se ljutiti, ali svatko tko ne prouci gdje ostavlja svoje osobne podatke sam si je kriv za eventualnu stetu.

Da ne ispadne da se samo smijem, ukoliko ikako pomaze podatak, info o domeni (na www.whois.net) daje neko ime, prezime, adresu, osim toga postoji na dnu stranice ispisana hosting tvrtka koja sigurno ima podatke o vlasniku stranice, tako da nije nemoguce pozaliti se na pravoj adresi.
u pravu si
napisao gost, Kolovoz 03, 2008
to je sigurno kaznjivo djelo objavljivanje podataka bez necije suglasnosti!!
ispravak za korry-a
napisao gost, Kolovoz 04, 2008
koliko sam razumio, da ispravim korry-a, netko nekome NAMJERNO STAVLJA BROJ telefona NA TU ADRESU, a na www.whois.net pise nekakav fantomski broj mobitela, tako da tu bi strancu trebalo izbrisati s interneta preko hosting manager-a ili cyber policije ako postoji ! !
ispravak za gost-a
napisao Korry, Kolovoz 05, 2008
Korry je jos uvijek zensko. ;D

Nadalje, svaka domena ima, izmedju ostalog, vlasnika i smjestaj. Vlasnik mozda ostavi neki fantomski broj telefona, ali isto tako vlasnik ima svoje ime, prezime i adresu preko kojih se lako moze doci do pravog broja telefona. Smjestaj domeni obicno daje neka tvrtka koja takodjer ima uvid u podatke tko je vlasnik - netko ipak mora placati tu domenu svake godine.

Ja i dalje smatram da je jedini krivac onaj koji ostavlja svoje podatke. Od stotinjak oglasnika (mozda sam i malo rekla) na nasem jeziku covjek ima mogucnost izbora gdje ce ostaviti svoje osobne podatke. Ima li na stranici izjave o privatnosti ili ikakve rijeci o uvjetima oglasavanja? Nema. Nigdje ne pise da ce se oglas sam obrisati nakon x dana, nigdje ne pise da su korisnikovi podaci zasticeni, pise samo nesto u stilu da stranica jos nije gotova i tko na takvoj budalastini ostavi osobne podatke sam si je kriv.

I da, postoji 'cyber policija', ali sumnjam da bi se isli zabavljati sa zamrlim oglasnikom.
ispravak za korry-icu
napisao gost, Kolovoz 05, 2008
ako je netko namjerno stavio nekome oglas s njegovim brojem telefona, a sto se tice da toga da se moze doci do nekoga nije bas tako ako je osoba promijenila adredu i mobitel (nemojmo biti naivni), ne ne i ne moze se doci do nikoga a sto onda ? !


Jedino policija, kada vec ne rijesava velike slucajeve neka se pozabave malima ! ! !
???
napisao Korry, Kolovoz 06, 2008
Cekaj malo, o cemu ti pricas???

Covjek je, koliko sam shvatila, SAM i DOBROVOLJNO objavio oglas na toj stranici. Takodjer, sam je postavio svoj broj telefona koji nije trebao postaviti vec je mogao ostaviti samo mail. Nitko ga nije tjerao da to uradi.

Kao sto rekoh, domenu i hosting vlasnik mora placati, tako da hosting firma sigurno ima neke podatke o tome tko mu daje novce. Ukoliko je zbilja toliko banalni slucaj da je osoba 'nestala', a osobne podatke na stranicu nije stavio sam vlasnik podataka, onda i opet postoji hosting firma koja na prituzbu mora reagirati.

O policiji i internetu radije ne bih - jednom prilikom dodjem ja podici prijavu protiv tekomovog korisnika, kazu mi da to ne mogu u bilo kojoj postaji vec onoj najblizoj svojoj adresi, dodjem tamo, objasnim da korisnik stvara probleme, da je taj i taj, predam sve potrebne papire/dokaze isto je vec bilo potrebno, a policajac me pita - A gdje se to dogodilo? Toliko o nasoj policiji i cyber kriminalu.
edit - tek toliko da moj stav mozda bude malo jasniji
napisao Korry, Kolovoz 06, 2008
Tek sad sam spazila da je admin od desetak ili vise objavljenih tuzbi na tu stranicu ostavio samo ovu jednu u kojoj ne pise sto je pisalo u drugima - pisalo je da se autor pobunio na stranicu zato jer je proslo x mjeseci od objave oglasa, on je auto (vjerojatno) prodao, a ljudi ga i dalje zovu. Nigdje nije spomenuo da je netko drugi, a ne on objavio oglas, vec samo da oglas vise ne vrijedi i ne moze ga maknuti sa stranice.
MojAuto.rs
napisao gost, Kolovoz 24, 2008
Ako hoces da postavis oglas na pravom sajtu, idi na http://www.mojauto.rs
Osim sto sajt ima preko 10000 auto oglasa, ima i mogucnost da odaberes koliko da ti oglas bude prikazan ( od 7 dana do 2 meseca).
A ako imas nekih problema i extra tehnicku podrsku koja je uvek dostupna.

Pozdrav,Igor

Napišite komentar

busy
 






Pretraga

Sponzori

Ušli smo u TOP 10 VIDI Web.
kategorija:
Mediji, novosti, oglasnici

Razglasite!

Ako mislite da je Tužibaba super, slobodno javite svima koje znate!

Isfrustriranih

Gostiju online: 2
Korisnika: 505
Novosti: 727
Linkova: 10
Posjetitelja: 1526884

RSS Feed

RSS Button